Kutatások

IMMUNOVET KUTATÁSI HÁTTÉR

 

Az Immunovetet több mint két évtizede kutatják in vitro és in vivo egyaránt. Az eredmények jelentős előnyöket mutatnak különféle sejttenyészetek és állatok esetében is. Mellékhatásoktól mentes.

Az antioxidáns vegyületek kulcsfontosságú védő szerepet látnak el az emberi és állati szervezet sejtjeiben, de működésük időről időre támogatásra szorul, melyben segítséget nyújthat állatainknak az Immunovet.

Az Állatorvostudományi Egyetemen egy friss vizsgálatban az Immunovet védő hatását vizsgálták penészgombák toxinjaival szemben.

A Szent István Egyetem Állatorvostudományi karán Ferenczi Eszter arra kereste a választ, hogy az Immunovetnek milyen hatása van a broiler csirkék Salmonella Infantis ürítésére, termelési mutatóira és egyes vakcinák által kiváltott szerológiai áthangolódására.

Az Állatorvostudományi Egyetemen egy friss vizsgálatban az Immunovet védő hatását vizsgálták penészgombák toxinjaival szemben.

Egy friss vizsgálatban az Immunovet hatékony májvédőnek bizonyult bakteriális méreganyagok okozta károsodás esetén patkányból izolált májsejteken vizsgálva.

Az Immunovet számos, többszáz nyúlon végzett vizsgálatban pozitív hatást mutatott az állatok egészségi állapotára és fejlődésére.

Az Immunovet egyik legfontosabb tulajdonsága, hogy serkenteni tudja az immunrendszer működését, ezáltal ellenállóbba téve állatainkat a megbetegedésekkel szemben.

Egy friss tanulmány szerint az Immunovet hatékonyan alkalmazható a bakteriális bélfertőzések okozta bélhámkárosodás megelőzésében és kezelésében.

Egy több éven át tartó vizsgálatban kimutatták, hogy Immunovet etetés hatására csökken a különböző problémás magatartásformák előfordulása lovakban.

Egy 2018-ban végzett felmérés szerint az Immunovet fokozza társállatok súlygyarapodását, valamint javítja szőrzetük minőségét és egészségi állapotukat.