Lovaknak

Az Immunovet fermentált búzacsíra-kivonatot tartalmazó étrend-kiegészítő készítmény állatok részére. Klinikai vizsgálatok bizonyítják, hogy immunstimuláns, gyulladáscsökkentő és antioxidáns hatása révén az Immunovet segíti a lovak egészségének megőrzését, valamint gyorsabb gyógyulását. Magyar világmárka, amely lovak számára granulátum formában kapható a világ számos országában.

"Kancáink és csikóink is rendszeresen kapják az Immunovetet. A fedeztetési szezon előtt és alatt az idősebb ménjeink takarmányadagját is kiegészítjük vele."

Az Immunovet előnyei egészséges és gyógyulóban lévő lovak számára:

 • Jobb kondíció
 • Ritkább megbetegedés
 • Terhelés utáni gyorsabb regenerálódás
 • Egészséges szőrzet, bőr és pata
 • Immunstimuláns hatás
 • Gyulladáscsökkentő hatás
 • Antioxidáns hatás
 • Kancák számára könnyebb vemhesülés
 • Támogatja az egészséges állapot fenntartását
 • Segít a stresszhelyzetben
 • Támogat a legyengült állapotban
 • Pozitív hatás a bélhám integritására, a bélcsatorna természetes védelmi funkciójának támogatása (táplálékkal felvett káros anyagokkal szembeni védekezés)

Ár: 17 990 Ft

Fermentált búzacsíra-kivonat kukoricapehellyel, természetes színező anyaggal és természetes aromával.

Nedvesség: max 7% Egyéb beltartalmi értékek: nyersfehérje: min. 17%, nyerszsír: min. 4%, nyersrost: max. 6%, nyershamu (a tápban lévő szervetlen anyagok összessége, vagyis főként ásványi anyagok): max. 5%.

Egy flakon 1000 g granulátumot tartalmaz, nettó tömege 1000 g.

Szavatosságát a gyártástól számított 2 évig őrzi meg.

Egészséges ló részére, megelőzésre 10 gr/ nap. 1 kg Immunovet 100 napra elegendő.

Orvosi kezelés kiegészítésére: 500 kg alatt 15 gr/ nap, 500 kg felett 20 gr/ nap, csikónak 10 gr/nap. 1 kg Immunovet 50-100 napra elegendő.Interjú - Dr. Horváth Daniella lógyógyász specialista állatorvossal

 

Mióta dolgozik állatorvosként?

-2003-ban kaptam meg az állatorvosi diplomámat. 2008-ban végeztem lógyógyász szakállatorvosként és 2016-ban diplomáztam Belgiumban akupunktúrás állatorvosként.

Miért választotta kifejezetten a lógyógyászatot?

-Általános iskolában döntöttem el, hogy állatorvos leszek. Valamiért a lovak ereje, értelme és nemessége magával ragadott, és szeretnék minél többet megtanulni tőlük-róluk.

Mióta látja el a Bábolna Nemzeti Ménesbirtokon állatorvosi feladatait?

-Bábolnára 2004-ben hívtak alkalmazott állatorvosnak. Mialatt kislányom születése után otthon voltam, megszűnt Bábolnán az állatorvosi státusz, ezért nem tudtam visszamenni dolgozni. Három évig önálló állatorvosként dolgoztam, majd 2016-ban szerződéssel kerültem vissza a méneshez.

Vannak publikációi a lógyógyászattal kapcsolatban?

-Szakdolgozataimat ló etológiából illetve akupunktúrás esetekből írtam, valamint írtam egy cikket az arab csikók ELISA vizsgálatokon alapuló immunológiai állapotáról, a Magyar Állatorvosok Lapjába.

Jelenleg mekkora állomány lát el?

-Jelenleg a szerződés szerint a bábolnai és a dióspusztai ménes lovait látom el, ami kb 500 állatot jelent.

Voltak szakmai kihívást jelentő esetei?

-Igen, ennyi év gyakorlat után és ennyi ló mellett mindig vannak nagy kihívást jelentő esetek. Az a tapasztalatom, hogy lépésenként haladva, több irányból megközelítve lehet náluk gyógyulást elérni. Gyakran alkalmazom integráltan a keleti és a nyugati gyógymódokat, a fizikoterápiát és a fitoterápiát. Illetve a lóval együtt a környezetét is vizsgálom.

Mikor és honnan hallott először az Immunovet termékcsaládról?

-Az Immunovetről kb 2005-ben hallottam először, kollégáim kutatásai kapcsán. Akkor is kipróbáltam a terméket és jók voltak a tapasztalataim vele.

Milyen tapasztalatai vannak Immunovet EQ –val kapcsolatban?

-Segít a fertőző betegségek megelőzésében, gyorsítja a sebgyógyulást, krónikus betegségekben javítja az általános állapotot, támogatja a gyógyszeres kezelés hatékonyságát.

Végeztek kísérleteket az Immunovettel EQ – val?

-Kísérletek elvégzésére nincs lehetőségem, de végzek megfigyeléseket a választás körüli időszakban csikóknál: az ilyenkor szokásosan előforduló fertőző betegségek az Immunovet EQ adása mellett elmaradtak, csökkent a gyógyszerköltség. Az átlagosnál gyakrabban fertőzést kapó lovakat megfigyelve, jelentősen javítja az ellenálló képességet.

Kiknek ajánlja az Immunovet EQ lovaknak kifejlesztett változatát?

-Ajánlom a rendszeresen versenyre járó lovaknak, választás körül a csikóknak, műtét utáni regenerálódás segítéséhez, a legyengült immunrendszer erősítésére.

 

 

DALLOS ESZTER, díjlovas, takarmányozási szaktanácsadó tapasztalatai IMMUNOVET EQ-val kapcsolatban

 

Két lovon próbáltam az IMMUNOVET EQ  terméket.

A saját 6 éves lovamon illetve egy általam képzett 10 éves lovon. A megfelelő takarmányozást nagyon fontosnak tartom, és egy természetes egészségmegőrzést szolgáló kiegészítő úgy gondolom csak segíthet lovunknak hosszú energikus életet élni.

Mikor kapcsolatba kerültem az IMMUNOVET  EQ hivatalos forgalmazójával és látamm a korábbi közel 20 éves tapasztalatokat és vizsgálati eredményeket, alig vártam, hogy én is kipróbáljam és saját tapasztalataim legyenek vele kapcsolatban.

Az IMMUNOVET  EQ alkalmazása, tesztelése során szerzett tapasztalatok pozitivak, és a 100% természetes összetevők miatt is szorgalmaztam.

Lovaim a szőrváltás során kapták az IMMUNOVET EQ-t, szinte észrevétlenül zajlott, pedig nem voltak megnyírva. Gyönyörűen, egészségesen fénylik szőrük, energiaszintjük, kondíciójuk kifogástalan. A saját lovam hajlamos gázosodni, de jelentős mértékben változott, alábbhagyott, étvágyuk pedig kifogástalan lett.

A szálas takarmány váltásakor mindenképpen hasznos tapasztalatokat szereztem az IMMUNOVET  EQ-val kapcsoaltban (ami kifejezetten jellemző a sportban, a sok utazás miatt), illetve versenyző lovakra jellemző, a stressz miatti étvágytalanságot is elkerülhetjük segítségével.

Adagolása egyszerű és lovak kedvelik.

Minden lovasnak ajánlom bátran.

Hivatalos Beszállító Partnerei vagyunk

a Fővárosi Állat- és Növénykertnek

Immunovetet kapnak egészségmegőrzés céljából: nagymacskák, elefántok, zsiráfok, orrszarvúak.

a Budakeszi Vadasparknak

Akik már régóta használják termékünket: a hiúz, az aranysakál és a többiek.

"Kancáik és csikóik rendszeresen, ménjeik a fedeztetés előtt és alatt kapnak Immunovetet."

a Rex Kutyaotthonnak

Ahol jó kedvvel fogyasztják készítményeinket a kis és nagy állatok egyaránt.

Büszkén járulunk hozzá egészségük megőrzéséhez.

Termékeinket ajánlja

a Macskamánia Magyar Macska Egyesület


FINATECH II. Kockázati Tőkealap
Kockázati Tőke

Minden jog fenntartva! Copyright © Immunovet Kft.