Blog

Immunovet, mint szőr-bőrtápláló

Immunovet
Immunovet, mint szőr-bőrtápláló

A bőr és szőr elváltozások hamar szemet szúrnak az odafigyelő gazdi szemeknek is, hiszen ezek megtekintéssel is jól vizsgálhatók. A bőrbetegség egy-egy formája a kutyusaink és cicusaink nagyrészét érinti élete során.

A bőr és szőr elváltozások hamar szemet szúrnak az odafigyelő gazdi szemeknek is, hiszen ezek megtekintéssel is jól vizsgálhatók. A bőrbetegség egy-egy formája a kutyusaink és cicusaink nagyrészét érinti élete során. Bőrbetegségek közül nagyon sok kisállatot az allergiás bőrbetegség gyötri, aminek a kialakulásának hátterében az eleség pl. csirkehús kutyák esetén leggyakrabban, macskáknál a hal is nagyon gyakori, vagy egyéb környezeti részecskék pl. pollenek, poratkák tudnak allergénként viselkedni. Lehetnek veleszületett bőrbetegségek és kialakulhatnak különböző bőrfertőzések-gyulladások is, de bőr és szőrelváltozások más szervek megbetegedésének esetén is jelentkezhetnek pl. hormonális, krónikus vesebetegség, májbetegség.

Csökkenhet a bőr ellenálló képessége, növekedhet az esély a bőrfertőzések kialakulásának, korpásodás, kipirultság jelentkezhet, a szőr fénytelenné, durva tapintatúvá válhat. Viszketés zavarhatja kedvencünket és a vakaródzás során magának is sebeket okozhat.

 

Az Immunovet egy természetes táplálék kiegészítő, ami akár önmagában megelőzésre vagy összetett kórképek gyógykezelésének kiegészítőjeként hozzájárulhat a bőr és szőr egészségének megtartásához vagy javításához.

Állati fehérjét még csak ízesítésként sem tartalmaz, ezért akár hipoallergén táplálás mellett is adható kedvencünk számára. Mivel búzacsírából állítják elő kis mennyiségben ugyan, de glutént tartalmaz, a glutén érzékenység nagyon ritka kutyák és macskák esetén, de ha tudjuk, hogy kedvencünknek súlyos glutén vagy fruktóz érzékenysége van akkor etetése kerülendő.