Általános vásárlási feltételek

I. Távszerződés

Megrendelésének beküldésével vagy elküldésével az Immunovet Kft. vásárlója lesz.

A megrendelés átvételével illetve e-mailes vagy telefonos visszaigazolásával a 17/1999.(II.S.) Kormányrendelet alapján távollévők közötti szerződés jön létre a(z)

Immunovet Kutató és Fejlesztő Korlátolt Felelősségű Társaság
rövid név: Immunovet Kft.
székhely: 6413 Kunfehértó, IV. körzet 6.
adószám: 26609939-2-03
cégjegyzékszám: 03-09-132309
statisztikai számjel: 26609939-4638-113-03
közösségi adószám: HU26609939

ügyfélszolgálat: 1023 Budapest, Bécsi út 25. (munkanapokon 9-17 óra között)
telefon: +36 (1) 412 26 10
e-mail: immunovet@immunovet.hu; info@immunovet.hu

mint Szolgáltató, valamint Ön, mint Vevő között az alábbi feltételek szerint:

A Szolgáltató köteles futárszolgálat útján, a Megrendelőlapon kiválasztott termékeket, az ott megadott módon, az ott megjelölt szállítási címre eljuttatni. Amennyiben a megrendelés teljesítése bármilyen okból akadályba ütközik, úgy a Szolgáltató köteles haladéktalanul e-mail vagy telefon útján felvenni a kapcsolatot Vevővel a továbbiak egyeztetése érdekében.

Vevő köteles az általa feladott vagy beküldött Megrendelőlapon megjelölt, és a Szolgáltató által a megadott címre kiszállíttatott termékeket átvenni, valamint utánvétel választása esetén a Szolgáltató által küldött visszaigazoláson feltüntetett vételárat - mely a termékek csomagolási és szállítási költségeit is tartalmazza - készpénzben a kézbesítő/futár részére kifizetni.

A Vevőnek jogában áll, a megrendelést követően, de még a kiszállítás kért napja előtti nap délelőtt 10 óráig a vásárlástól elállni. Ez esetben az elállás okán a vevőnek fizetési kötelezettsége nincs. A lemondást telefonon telefonon vagy e-mail-en jelezheti a megadott elérhetőségeken.

Az esetleges jogviták elbírálására Felek a Pesti Központi Kerületi Bíróság illetékességét kötik ki. Az itt nem szabályozott kérdésekre a Polgári Törvénykönyv, valamint a távollévők között kötött szerződésekről szóló 17/1999.(II.S.) Korm. számú rendelet szabályai az irányadóak.

II. Vételár

A termékek mellett feltüntetett ár a termék vételára, amely tartalmazza az általános forgalmi adót is. Amennyiben feltüntetésre került szállítási díj, az mindig tartalmazza a csomagolási költséget és az általános forgalmi adót is. A vételárak biztosan nem változnak meg a megrendelés leadása és a termék kézhezvétele közötti időszakban.

III. Fizetési feltételek

A kiválasztott termék vételárának kifizetése jelenleg a Vevő döntése alapján történhet.

  • A termék átvételekor a futárnak (utánvétel)
    a, Magyarországon kizárólag magyar forintban történő fizetéssel
    b, Romániában kizárólag román leiben történő fizetéssel.
    c, Szlovákiában kizárólag euróban történő fizetéssel.
  • Előreutalással a 10700457-71235374-51100005 bankszámlaszámra (CIB Bank Zrt.),
  • Bankkártyás előrefizetéssel (bankkártyával)

Minden esetben a névre szóló gépi számla a termékhez csomagolva kerül kiküldésre.

IV. Szállítási információk

A termék kizárólag Magyarország, Szlovákia és Románia közigazgatási határain belül, valós címre kerül kiszállításra.
A szállítás a GLS futárszolgálat közreműködésével történik, a megrendelést követő 1-5 munkanapon belül.
Egyéb országba történő megrendeléseket az immunovetshop.com oldalon tudunk fogadni!

V. Vásárlástól való elállás joga, szavatosság

A Vevő az áru átvételét követő 14 (tizennégy) napon belül indoklás nélkül elállhat a fogyasztó és a vállakozás közötti szerződések részletes szabályairól szóló 45/2014. (II.26.) Korm. rendelet alapján. A Vevő viseli az elállási jog gyakorlása miatt az áru visszaszolgáltatásával kapcsolatban felmerült költségeket. A Vevő elállása esetén a Szolgáltató a teljes fizetett ellenértéket haladéktalanul, de legkésőbb 14 napon belül visszatéríti.
A Szolgáltató kizárólag sérülésmentes, hiánytalan csomagolású termék visszaszolgáltatása esetén téríti vissza a vételárat. A Szolgáltató szavatossági és jótállási felelősségére a Ptk-ban és a 49/2003. (VII.30.) GKM rendeletben foglaltak az irányadóak.

VI. Adatvédelem

Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy vásárlási adatait a szerződés teljesítése és a szerződés feltételeinek későbbi bizonyítása érdekében tároljuk. Adatait harmadik félnek nem adjuk át, kivéve, ha a szerződés teljesítésekor a harmadik fél az cégünk alvállalkozójaként működik együtt. Ekkor azonban, az alvállalkozók a cégünk által átadott személyes adatokat semmilyen módon nem jogosultak megőrizni, felhasználni, illetve további személyeknek átadni. Adatainak kezelésekor az Adatvédelmi Törvénynek megfelelően járunk el.


FINATECH II. Kockázati Tőkealap
Kockázati Tőke

Minden jog fenntartva! Copyright © Immunovet Kft.