Immunovet az Ürömi Állatotthonban is!

Az Ürömi Állatotthon négy, Budapest környéki településen lát el évek óta „ebrendészeti” feladatokat: Üröm, Pilisborosjenő, Solymár és Pilisszántó helyiségekben. 

A kutyaiskolával együtt üzemelő menhely a gazdátlan, kóbor és sorsára hagyott ebek ideiglenes, vagy állandó otthona. Jelenleg is telt házzal működnek, közel 50 kis lakóval. 

Feladatuk a kóbor, gazdátlan ebek szakszerű befogása, lakossági bejelentések kivizsgálása, indokolt esetben az állat érdekében kobzásra is sor kerülhet az említett településeken és ezeknek a kutyáknak az elhelyezése a menhelyen. 

Céljuk a befogott, de gazdis állatok visszajuttatása eredeti tulajdonosuknak, feltéve hogy a tartási körülmények megfelelőek. Kizárólag ellenőrzötten adnak örökbe, családlátogatással, örökbefogadási szerződéssel, kizárólag oltott, chipezett, egészséges állatot, ivartalanítva, kölyköket 6 hónapos kor alatt ivartalanítási kötelezettséggel (amit szigorúan ellenőriznek is!).                                           

Az Ürömi Állotthon hosszú távú célja, hogy a gyerekekkel is megismertesse a felelős állattartás alapszabályait, ezért szívesen látogatnak el iskolákba, óvodákba, és menhely maga is gyermekbarát. 

Az Ürömi Menhely egy lehetőség, egy modell, hogy így is érdemes megpróbálni...mert így is lehet!

További információk a menhelyről és az Ürömi Duhajdombi Állatotthon Alapítvány munkájáról itt érhetők el:
Web: www.uromimenhely.hu,
Facebook: www.facebook.com/uromimenhely


FINATECH II. Kockázati Tőkealap
Kockázati Tőke

Minden jog fenntartva! Copyright © Immunovet Kft.