Mancsos pancsolás a Tiszafüredi kutyás strandon - Fürdőzés az Immunovettel

A nyári melegben a kalandokból és a pancsolásból sosem elég, így nagy örömmel és a meleg időre jól felkészülten indult útnak az Immunovet csapata. Tette ezt nemcsak két, hanem négylábon is, egyik munkatársunknak kutyája (is) nyújtott segítő mancsot az Immunovet pultjában.

 

A jó időnek hála számos érdeklődő érkezett standunkhoz, játékos feladatok várták a kicsiket, termékminták a felnőtt látogatókat. A horgászós játékunk itt is nagy sikert aratott, mancsos kollégánk nagy örömmel és pacsikkal karöltve osztogatta bögréinket a nyerteseknek.

Volt itt úszás, csaholás, homokban hempergés. Rohangálás kifulladásig, árnyékban pihenés egy szem Immunovetet rágcsálva.

 

Köszönjük a szervezők munkáját, illetve a részvétel lehetőségét! Nagy öröm nekünk állatbarátoknak, hogy egy ilyen szuper helyen és egy valóban gyönyörű környezetben strandolhatnak az Tiszafüredre látogató kutyások.

Jól éreztük magunkat, jövünk még... ;)

Tiszafüred városa az ország keleti régiójában elsőként jelölt ki kutyabarát fürdőhelyet.

A Mancsos pancsoló névre keresztelt területet 2018 májusától látogatják a kutyával érkezők, a szabadstrand és a Morotva Kerékpáros Pihenőpark között.


FINATECH II. Kockázati Tőkealap
Kockázati Tőke

Minden jog fenntartva! Copyright © Immunovet Kft.