Cikkek, hírek, érdekességek

MEGJELENT! - Demény, a kötsög feat. TöpiKapitány

Demény kutya (és Judit smiley) első képregénye. Kis példányszámú, "kézműves", 68 oldalas, színes, érzelmekkel teli kiadvány minden korosztálynak, melyet nagy szeretettel készítettek az alkotók Nektek.


Harmadik felvonás: a Nemzetközi Macskakiállítás főszponzora újra az Immunovet

A márciusi időszakban már volt szerencsénk főszponzorként megjelenni a Nemzetközi Macskakiállításon: ahogy korábban már beszámoltunk róla, nagy sikerrel zárta standunk mindkét kiállítási napot.

Ezt üdvözlendő az október 12-13. közötti hétvégén ismételten főszponzorként jelentünk meg a nagyszabású eseményen, a hagyományosan a Lurdy Házban megrendezett kiállításon.


Hat láb, két szív, egy büszkeség! - Immunovet csapat a Hard Dog Race-en

Október 12-én szombaton rendezték meg az idei Hard Dog Race futamot Egerben, egy vadonatúj helyen, egy vadonatúj pályán.
Ez a futam számunkra is különleges volt, hiszen most először velünk, az Immunovet standjával és csapatával is találkozhattatok a helyszínen. A verseny támogatóiként és egyben versenyzőiként érkeztünk az egri dombokra.


Immunovet kutyás-macskás bögre - Vásárold meg most!

Az egyedi ajándék nem feltétlen szól a fényképről. Egy vidám rajzzal is lehet különleges és maradandó meglepetést szerezni családtagjaidnak vagy barátaidnak.


Mancsos pancsolás a Tiszafüredi kutyás strandon - Fürdőzés az Immunovettel

A nyári melegben a kalandokból és a pancsolásból sosem elég, így nagy örömmel és a meleg időre jól felkészülten indult útnak az Immunovet csapata. Tette ezt nemcsak két, hanem négylábon is, egyik munkatársunknak kutyája (is) nyújtott segítő mancsot az Immunovet pultjában.


Három napos kitelepülés Sárváron - Immunovet a CACIB kiállításon

2019. július 12-14. között Sárvár városa adott otthont pénteken a komplett fajtacsoportos CACIB és szombat-vasárnap a váltott fajtacsoportos CACIB versenyeknek. A kiállítás szervezői a Sárvári Vadkert Major vadaspark ősfás ligetei között várták a látogatókat, közvetlen a sárvári gyógy-és wellness fürdő szomszédságában.


Rekord részvétel az idei Dog Beach Festen!- Fő támogató az Immunovet

A Dog Beach Fest érdekes és hasznos programokkal, kutyás kiállítókkal várta a Fonyódra látogató állatbarátokat 2019. június 29-én.

A Balaton-part legnagyobb kutyás rendezvényére idén közel 2000 ember volt kíváncsi és a kutyák száma is meghaladta az 700- at a nap folyamán.


Immunovet Komáromban - CACIB kutyakiállítás a Monostori Erődben

A Komáromban megrendezett több napos CACIB kutyakiállítás minden évben az egyik legnagyobb kutyás rendezvény, rengeteg kiállítót és látogatót vonz belföldről és külföldről egyaránt.

Az idei évben június 10-12. között a Komáromi Monostori Erőd területén találkoztak először a kiállító kutyások;  a hőség ellenére is nagy számmal, több százan vettek részt az eseményen.


Immunovet a Budakeszi Vadasparkban - Napsütéses hétvége az erdőszélen

A nyár beköszöntét mi sem bizonyítja jobban, mint az elmúlt hétvége napsütéses időjárása. Hurrá, hurrá, hurrá!

Ezt üdvözlendő Immunovet csapatunk is útra kelt és kitelepültünk egy napra sátrunkkal a Budakeszi Vadaspark-ba. És milyen jól tettük!


Immunovet az Ürömi Állatotthonban - Gyereknapi mulatság Duhajdombon

A kezdeti esős hangulat és borús idő ellenére sokan indultak útnak az Ürömi Állatotthon május 19. -i gyereknapi rendezvényére. És tették ezt nagyon jól, mert mire mindenki kiért a dombra a nap kisütött, a felhők elvonultak és a sátrakról is felszáradtak a vízcseppek.

Számos kiállító és lelkes állatbarát érkezett a helyszínre, a szervezők és a kis lakók nagy örömére. Ügyességi versenyek, bemutatók, töménytelen mennyiségű állatsimogatás, palacsinta, és persze a szervezők szeretete és szívélyes vendéglátása fogadott minden érkezőt.


Második felvonás: a Nemzetközi Macskakiállítás főszponzora az Immunovet

A februári időszakban már volt szerencsénk megjelenni az idei év első Nemzetközi Macskakiállításán: ahogy korábban már beszámoltunk róla, nagy sikerrel zárta standunk mindkét kiállítási napot.

Ezt üdvözlendő a március 16-17. közötti hétvégén már főszponzorként jelentünk meg a nagyszabású eseményen, a hagyományosan a Lurdy Házban megrendezett kiállításon.


ÚJ TERMÉK az Immunovet családban - Immunovet tabletta kisemlősöknek!

Közeledik a tavasz, lassan ébred a természet, ennek örömére és nagy büszkeségünkre ÚJ TERMÉKÜNK is "előbújt" dobozából.

Szeretettel ajánljuk hörcsögöknek, nyulaknak és más kisemlősöknek!


Kutyajó napok a WinterDogShow-n: Immunovettel a Hungexpón

A FeHoVa WinterDogShow a MEOE Szövetség szervezésében immár VIII. alkalommal várta a kutyásokat 2019. február 7-10. között a Hungexpo csarnok területén.

A nagyszabású eseményen idén az Immunovet is képviseltette magát standjával, több száz kutyás és számtalan állatbarát látogatott el pultunkhoz.

Megannyi kérdés és észrevétel érkezett a rendezvény négy napja alatt munkatársainkhoz, amit nagyon köszönünk, külön öröm számunkra a sok pozitív visszajelzés, a bizalom termékeink iránt.


Első felvonás: Immunovet stand a Nemzetközi Macskakiállításon

A kiskedvencek lelkes támogatójaként ebben az évben az Immunovet is részt vett a Lurdy-ház év eleji Macskamánia Nemzetközi Macskakiállításán.

Saját pulttal, játékos feladványokkal és macskás ajándékokkal készültünk a rendezvényre látogatóknak: a kiállítás két napja alatt több száz érdeklődő fordult meg standunknál.

Számos kérdést kaptunk a termékeinkkel kapcsolatban és biztató szavakat a munkánk folytatásához, amit köszönünk.

Nagy öröm és büszkeség, hogy a következő kiállításon folytathatjuk a most elkezdett közös utat és a március 16-17. közötti Nemzetközi Macskakiállításon már FŐSZPONZORKÉNT lehetünk jelen ezen a nagyszabású rendezvényen.

Folyt.köv. márciusban ...


Immunovet-díj az Állatorvostudományi Egyetem hallgatóinak

Nekünk érték a tehetség - Immunovet-díj az Állatorvostudományi Egyetem hallgatóinak

 Az Immunovet termékek gyártójaként kiemelten fontosnak tartjuk a rátermett fiatalok segítését, a magyar kutatók, a hazai tudományos élet támogatását.

Az Állatorvostudományi Egyetemmel ápolt partnerkapcsolatunk részeként ajánlottuk fel a díjat az idei Tudományos Diákköri Konferencia pályázóinak.

Díjunkat két diák, Bagi Melinda V. évfolyamos és Hudák Levente VI. évfolyamos egyetemi hallgatók nyerték el és vették át az egyetem aulájában a 2018. november 21-i díjátadón.


Immunovet az Ürömi Állatotthonban is!

Az Ürömi Állatotthon négy, Budapest környéki településen lát el évek óta „ebrendészeti” feladatokat: Üröm, Pilisborosjenő, Solymár és Pilisszántó helyiségekben. 

A kutyaiskolával együtt üzemelő menhely a gazdátlan, kóbor és sorsára hagyott ebek ideiglenes, vagy állandó otthona. Jelenleg is telt házzal működnek, közel 50 kis lakóval. 

Feladatuk a kóbor, gazdátlan ebek szakszerű befogása, lakossági bejelentések kivizsgálása, indokolt esetben az állat érdekében kobzásra is sor kerülhet az említett településeken és ezeknek a kutyáknak az elhelyezése a menhelyen. 


Hivatalos Beszállítói lettünk a Rex Kutyaotthon Alapítványnak!

Az idén 26 éves Rex Kutyaotthon Alapítvány az egyik legrégebben működő állatvédő szervezet Magyarországon, amely mentőállomás és oktatóközpont is egyben.

Eddig több mint 10 ezer állatot adtak örökbe, és napi szinten több mint 250 elhagyott, sebesült, krízishelyzetben lévő állatnak nyújtanak segítséget.

Év közben számos jó hangulatú családi és -örökbefogadó nap, jótékonysági rendezvény gazdagítja az Óceánárok úti telephely mindennapjait, állatszigeti programjaikon több tízezren sajátíthatják el, hogyan válhatnak kedvenceik felelősségteljes gazdájává.


Belgajuhász-nagyhatalom lettünk!

Interjú Kivágó Arnolddal, hazánk 2016-os FMBB világbajnokával, a 2017-es és a 2018-as IPO* világbajnokságon kimagasló eredményeket elért versenyzővel.

Arnold és kutyája Lito vom Adlerauge az idei, szlovéniai FMBB Világbajnokságon bravúros fináléval a dobogó második fokáig jutott.

A kitűnő eredmény apropóján kerestük meg Őt és kérdeztük eddigi verseny tapasztalatairól, felkészüléseikről és jövőbeni terveikről.FINATECH II. Kockázati Tőkealap
Kockázati Tőke

Minden jog fenntartva! Copyright © Immunovet Kft.